Zdravstveni podsetnik za korisnika i članove porodice

Ova funkcionalnost ti omogućava da na dnevnoj bazi kreiraš sopstveni digitalni planer i dobijaš obaveštenja o važnim dnevnim zdravstvenim i ličnim organizacionim obavezama.

Savet dana

Aplikacija na dnevnom nivou pruža i ,,Savet dana’’, koji se odnosi na praktične informacije korisne za poboljšanje sopstvenog okruženja u kontekstu umanjenja potencijalno negativnih efekta na zdrav životni stil. Iskoristi ove informacije i utiči pozitivno na svoj zdrav životni stil!

Zagađenost vazduha

U svakom trenutku znaćeš kakav je kvalitet vazduha na osnovu izmerenih vrednosti sa najbliže merne stanice u odnosu na lokaciju gde se nalaziš, gde god se nalazio u Srbiji. Pored toga, dobićeš i informaciju na koji način trenutni nivo zagađenosti može da utiče na osetljive grupe ljudi.

UV index zračenja

Pobrini se da tvoja koža ne bude previše izložena, jer dobijaćeš informacije o nivou UV indeksa zračenja sa najbliže merne stanice u odnosu na lokaciju na kojoj se nalaziš, na dnevnom nivou.

Nivo alergena u vazduhu

Prati u kojoj meri su prisutni alergeni u vazduhu uzorokovani cvetanjem drveća, travom ili korovom, izmereni sa najbliže merne stanice u odnosu na lokaciju na kojoj se nalaziš. Može da ti pomogne oko odluke da li ćeš sa sobom poneti lek protiv alergije, kao i da li ćeš se taj dan kretati u zonama gde je prisutna visoka koncentracija alergena.

Zelene zone

Galix prikazuje oblasti ili delove grada u kojima postoje merne stanice, i pruža informacije o nivou kvaliteta vazduha u tim oblastima.

Briga o članovima porodice

Briga o članovima porodice je na prvom mestu! Aplikacija te može podsećati i na njihov redovan unos vitamina i terapija.

Iznenađenja za korisnike

Instaliraj Galix i redovno vodi računa o zdravom stilu življenja. Pripremamo brojna iznenađenja za korisnike apliakcije!

Sadržaj kreiran po tvojim navikama

Odaberi svoje navike i shodno tome dobićeš personalizovani sadržaj koji je kreiran upravo po tvojoj meri.